Tablouri canvas

Canvasul este o panza de tipul celor folosite pentru tablouri, de o calitate excelenta, din bumbac sau polistiren, tratata la suprafata pentru ca imaginile sa poata fi redate in cele mai mici detalii.
 
Tablourile canvas printate sunt calitative si au aspectul unei picturi pe panza clasica. Pe canvas puteti printa tablouri dintr-o larga varietate de subiecte, de la studii florale luate din natura pana la arta abstracta. Tablourile pe canvas se executa prin imprimarea unei imagini de inalta rezolutie (2880 dpi), pe panza de tip canvas. Inramarea se face prin prinderea pe un cadru de lemn de brad tratat de cativa cm grosime.
 
Tehnica de inramare este specifica lucrarilor moderne, cu panza ce acopera integral cadrul de lemn. Tablourile canvas mari pot fi impartite in multe tablouri canvas mai mici, iar setul de tablouri rezultat numindu-se multicanvas. Tablourile canvas sau multicanvas sunt o alegere excelenta pentru locuinte, cluburi, restaurante sau orice alta locatie in care aspectul modern este dorit.

Tablouri multi-canvas

image