Tablouri canvas si multicanvas
CE SUNT TABLOURILE CANVAS?
Canvasul este o panza de o calitate excelenta, din bumbac sau poliester, tratata la suprafata pentru ca imaginile sa poata fi redate in cele mai mici detalii.
Tablourile canvas printate sunt calitative si au aspectul unei picturi pe panza clasica. Tablourile pe canvas se executa prin imprimarea unei imagini de inalta rezolutie (2880 dpi), pe panza de tip canvas. Inramarea se face prin folosirea unui cadru din lemn de brad.
TABLOURI MULTICANVAS
Putem sa impartim imaginea in Pai multe parti. Acopera mult mai bine un perete gol si îi confera un aspect unic.
CUM REALIZAM TABLOURILE?
Pentru imprimare folosim un plotter Epson cu 9 culori pe baza de pigmenti, ce asigura o gama cromatica foarte larga si o rezistenta excelenta la actiunea luminii.
Tablourile sunt tiparite pe canvas lucios realizat din poliester acoperit cu rasina polimerica.
Canvasul este intins pe un sasiu confectionat prin imbinarea frezata a patru elemente din lemn de rasinoase. Caracteristicile sasiului sunt: grosime 20mm, latime 40mm.
Tablourile se fixeaza pe perete cu agatatori zimtate ce sunt montate pe spatele fiecarui tablou.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru web. Unele dintre ele sunt esențiale pentru funcționarea site-ului, în timp ce altele ne ajută să îmbunătățim acest site și experiența utilizatorului. Puteți decide dacă doriți să permiteți cookie-urile sau nu.